Tule meille töihin

Haemme kahta CNC-koneistajaa sekä tuotantotyöntekijöitä.

Työnkuvasi on alumiiniprofiilien työstö kahdessa vuorossa sisältäen kappaleen vaihtoja sekä asetusten tekoa ja ohjelmointia. Työstettävät profiilit ovat pääsääntöisesti yli 6 metriä pitkiä. Näistä katkotaan ja työstetään erilaisia lopputuotteita eri teollisuuden aloille. Jokin CAM- ohjelmoinnin tuntemus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole ehdoton edellytys, mikäli omaat soveltuvaa CNC-taustaa muista ohjelmista.

Toivomme sinulta:

  • koneistajan koulutusta sekä jonkin verran työkokemusta koneistamisesta
  • piirustustenlukutaitoa
  • aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
  • huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • valmiutta 2-vuorotyöhön

Voit olla koneistuksen ja työkokemuksesi osalta myös työurasi alussa. Tärkeintä on hyvä työasenteesi ja halukkuutesi sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Meillä saat hyvän opastuksen tehtäviin ja aito mielenkiinto uuden oppimiseen onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi.

SEKÄ:

Hyvän asenteen sekä kädentaidot omaavia ja luotettavia tuotantotyöntekijöitä.

Työtehtävät ovat monipuolisia. Pääset kokoonpanotyöhön, työstökoneen käyttöön ja kappaleiden vaihtoon, sekä valmistamiesi tuotteiden pakkaukseen.

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta positiivista asennetta, reipasta työotetta sekä halua oppia uusia työn kannalta tärkeitä asioita. Lisäksi odotamme valmiutta suoriutua kevyehkössä fyysisessä työssä. Aikaisempi kokemus tuotantotehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei välttämättömäksi.

Tarjoamme:

Erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen yrityksessämme. Nykyaikainen konekanta, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä hyvä työyhteisö auttavat sinua viihtymään ja kehittymään työssäsi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen, kykyjesi mukaisen palkan ja edut. Työ suoritetaan pääsääntöisesti kahdessa vuorossa.

YHETYDENOTOT:

Harri Hautamäki    044 2844020                                

Taisto Rasinaho     0400 724644